Megoldásaink Szolgáltatásaink Akciós ajánlat

  Aktuális híreink, cikkeink

Figyelem!

2016.01.22. -> Új Bér 2015/2016 frissítés jelent meg


Tovább megoldásainkhoz:

=> DESKTOP modulok
=> SmartERP integrált rendszer
=> AKCIÓS ajánlat!

  :: Cégünkről ::

Cégünk éve működő, magyar magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás.

A kezdetben főként ügyviteli szolgáltatásból és hardver kereskedelemből álló cégprofilt hamarosan kiszélesítettük, amikor azt tapasztaltuk, hogy az ügyviteli szoftverek piacán kitartó keresés ellenére sem találtunk igényeinknek maradéktalanul megfelelő, jó minőségű, tartós megoldást mindennapi feladataink elvégzésére.

Hosszú évek óta elégedett felhasználók folyamatosan bővülő táborával büszkélkedhetünk. Ezt az eredményt nem tekintjük kizárólagos érdemünknek, ezúton is köszönjük felhasználóinknak az észrevételeiket, konstruktív javaslataikat, mellyel hozzájárultak szoftvereink teljeskörűvé tételéhez, tökéletesítéséhez valamint terjesztéséhez.

Szoftvereink az ügyviteli terület teljes spektrumában állnak felhasználóink szolgálatában az „egygépes” kisvállalkozásoktól egészen a hálózatos, több telephellyel rendelkező nagyvállalatokig.

Célkitűzésünk, hogy időtálló, hatékony, folyamatosan korszerűsödő megoldást biztosítsunk ügyfeleink számára. Az egyedi igények megismerésével nem csak azok találják meg cégünknél a számításaikat, akik startra kész megoldást keresnek, de azok a felelős ügyviteli befektetők is, akik szoftverrel még nem támogatott területre kívánnak beruházni.
Bár programjainkkal azonnal megkezdhető a zavartalan munkavégzés, nem minősítjük azokat dobozos terméknek, mivel igény esetén bármikor továbbfejleszthetők, bővíthetők.

Szoftverfejlesztésbe bevont munkatársaink alapos számviteli- és adózási előképzettséggel, jártassággal rendelkeznek, mely előny és egyben garancia projektjeink sikeréhez.

Cylex Tudakozó Silver Díj

Desktop megoldások | SmartERP integrált rendszer | Cégünkről | Kapcsolat | Letöltések | Desktop árjegyzék